Les polítiques d'infància local desperten interès internacional


  • Comparteix:

La comitiva també ha passat pel Monestir

La comitiva també ha passat pel Monestir

Una delegació del Capital of Children ha visitat Sant Cugat per conèixer les polítiques d'infància posades en marxa a la ciutat i el projecte Kid's Cluster. Es tracta d'una companyia impulsada per la Fundació Lego i l'Ajuntament del municipi danès de Billund que vol esdevenir un centre de creació i promoció de coneixement al voltant de la infància.

La visita tenia l'objectiu de prendre nota de les diferents iniciatives santcugatenques en l'àmbit de la infància i la seva participació al Kid's Cluster, un espai en què administracions i empreses treballen plegats en propostes per als infants. La regidora d'Educació, Esther Salat, ha destacat que els visitants s'han interessat per l'ús dels equipaments municipals i les diferents propostes culturals i lúdiques dirigides a públic infantil i familiar.

Esther Salat

Estaven especialment interessats en com els espais públics s'obren per a activitats pels infants, la implicació de les escoles i les sinergies que hem establert.


Capital of Children és un projecte de col·laboració público-privada que busca atraure institucions educatives i empresarials per crear un centre de referència internacional de promoció i distribució de coneixement sobre el joc, la creativitat i l'aprenentatge dels més petits.

La directora general de l'empresa, Mette Thybo, ha explicat a Cugat.cat que s'han sorprès de la manera com es treballa aquest àmbit a la ciutat i, en especial, els resultats que el Kid's Cluster ha aconseguit en poc temps.

Mette Thybo

Estic molt sorpresa per l'èxit que ha tingut Kid's Cluster en tant poc temps. És sorprenent els que s'ha fet aquí pels nens. Espero tornar per aprendre més.


La comitiva, que també ha visitat diversos espais de Barcelona, ha vingut convidada pel Kid's Cluster amb la intenció d'intercanviar experiències i crear vincles de cooperació entre les dues institucions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.