El Voluntariat per la Llengua vol sumar noves entitats amb la festa dels 10 anys


  • Comparteix:

El Voluntariat per la Llengua ha presentat la festa al programa Sant Cugat a Fons - Matins en Xarxa

El Voluntariat per la Llengua ha presentat la festa al programa Sant Cugat a Fons - Matins en Xarxa

El Voluntariat per la Llengua celebra 10 anys aquest dimarts amb una festa per presentar les noves parelles lingüístiques a la Casa de Cultura. El servei del Consorci per a la Normalització Lingüística (CNL) vol reforçar la seva tasca a Sant Cugat i sumar més entitats i comerços adherits. L'acte comença a un quart de vuit de la tarda i inclourà un concert de gospel.

Des de fa 10 anys, el Voluntariat per la Llengua treballa a Sant Cugat per difondre i ensenyar el català. El servei compta amb diversos comerços adherits que atenen en català les parelles lingüístiques i els ofereixen avantatges exclusius. Aquest novembre s'han afegit al programa set nous establiments, i el Voluntariat espera seguir creixent. Per això, la festa d'aquest dimarts convidarà als comerços i entitats a sumar-s'hi, segons la responsable del Servei Local de Català a la ciutat, Mar Oñate, al magazín 'Sant Cugat a Fons - Matins en Xarxa'.

Mar Oñate

Volem incentivar més comerços. La intenció és implicar cada vegada més el sector comercial de la ciutat.


La celebració tindrà una actuació de les corals Veus de Gospel i Cor de Dama, que oferiran un petit tast del seu repertori musical. També es presentaran les noves parelles lingüístiques, que es començaran a trobar a partir d'aquest dimarts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.