Un accident de trànsit i una intoxicació etílica, balanç de la nit de Cap d'Any


  • Comparteix:

L'accident ha tingut lloc a la carretera de Vallvidrera, a tocar de l'Arxiu Nacional

L'accident ha tingut lloc a la carretera de Vallvidrera, a tocar de l'Arxiu Nacional

Sant Cugat ha tingut una nit de Cap d'Any força tranquil·la i sense incidències greus, segons el consistori. Un accident de trànsit amb un ferit lleu i una actuació del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha atès una noia per intoxicació etílica lleu, han estat les conseqüències del canvi d'any.

La celebració al pav 2 de la Rambla del Celler, que ha aplegat unes 700 persones, i l'altra macrofesta a la ciutat a les carpes New Chic, que ha reunit més de 3.500 assistents, s'han desenvolupat sense problemes. Amb tot, la carretera de Vallvidrera ha registrat un accident d'un santcugatenc de 19 anys que circulava cap al centre de Sant Cugat quan faltaven 10 minuts per a les vuit del matí. Policia Local, Bombers i el SEM s'han desplaçat fins al lloc dels fets.

El tinent d'alcalde de Governació i Seguretat, Francesc Carol, ha informat que s'estan investigant les causes de l'accident, que es podria haver produït per son o cansament. Tot i això, Carol ha assegurat que en general ha estat una nit força tranquil·la.

Francesc Carol

Malgrat aquest accident, que podem celebrar que malgrat l'aparatositat ha sigut sense conseqüències greus, ha sigut una nit bastant tranquil·la. En l'accident inclouríem factor son i cansament.


Tot i l'aparatositat del sinistre, el jove només ha patit contusions i ha sortit pel seu propi peu del vehicle, tal com ha confirmat a Cugat.cat Bombers de la Generalitat.

Policia Local i Mossos d'Esquadra han dut a terme controls d'alcoholèmia fins a les vuit del matí a diversos punts de la ciutat, tot i que encara no s'han facilitat els resultats de les proves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.