La Guitza aconsegueix, enguany, fer la calçotada popular per celebrar el seu primer aniversari


  • Comparteix:

La calçotada ha comptat amb unes 150 persones.

La calçotada ha comptat amb unes 150 persones.

Més de 150 persones han participat a la segona Calçotada Popular organitzada pel Casal Popular La Guitza. A diferència de la primera edició, l'Ajuntament ha concedit tots els permisos necessaris i l'activitat s'ha pogut desenvolupar amb normalitat. El dinar, que forma part dels actes de celebració del primer any de l'entitat, ha acabat amb la construcció d'un gegantó amb la col·laboració de diferents esplais de la ciutat.

Ara fa un any, la primera calçotada popular es va haver de suspendre perquè no comptava amb tots els permisos municipals. Els representants de la Guitza van haver d'afrontar un judici, que van perdre i que els va obligar a pagar una multa. Els membres de l'entitat van assegurar que el consistori no els va avisar amb temps dels tràmits necessaris. En canvi, la segona edició s'ha pogut dur a terme sense cap incident, i ha aplegat unes 150 persones a la plaça Pep Ventura per menjar els tradicionals calçots i botifarra. Segons un dels organitzadors, Quim Pla, la segona calçotada ha estat tot un èxit.

Quim Pla

Aquest any ha anat molt bé, perquè teniem tots els permissos municipals i el temps ha acompanyat


Pla ha remarcat que, enguany no s'han trobat amb cap entrebanc per aconseguir els permisos, tot i haver fet els mateixos tràmits que a la primera edició. Després del dinar, diferents esplais juvenils han participat a la construcció d'un gegantó, que a partir d'ara acompanyarà les activitats de la Guitza, tal com explica Quim Pla:

Quim Pla

Sempre hem volgut tenir un gegantó per la Guitza, i hem convidat diferents esplais a participar de la festa popular.


Aquest dinar popular s'emmarca dins dels actes de celebració del primer aniversari del casla popular La Guitza.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.