Alumnes de La Vall impulsen un projecte solidari per a l'atleta Alexandra Panayotou


  • Comparteix:

Les alumnes ja assagen per al concert del 8 de març / Foto: 'Running4her'

Les alumnes ja assagen per al concert del 8 de març / Foto: 'Running4her'

Una setantena d'alumnes de l'escola la Vall ha engegat el projecte solidari 'Running4her' amb l'objectiu d'ajudar l'atleta Alexandra Panayotou a complir el seu últim repte esportiu, córrer 400 quilòmetres travessant les quatre demarcacions catalanes. La iniciativa inclou un concert solidari a Girona el 8 de març i una marxa solidària per Sant Cugat el 30 del mateix mes.

L'atleta professional Alexandra Panayotou tancarà la seva etapa d'esportista d'elit amb una cursa de 400 quilòmetres sense parar en què passarà per les quatre demarcacions catalanes. Amb el projecte 'Running4her', les alumnes de batxillerat de l'escola La Vall volen donar visibilitat el paper de les dones a la societat i promocionar el talent femení.

La iniciativa els permet entrar en contacte amb el món laboral per demostrar que són joves però capaces d'organitzar esdeveniments de forma professional. A més, la proposta solidària fomenta la creativitat de les participants i posa en pràctica els coneixements que han adquirit a l'escola. Les estudiants s'han dividit en grups, cadascun dels quals està coordinat per un professional del sector laboral que treballen.

El repte de Panayotou començarà el 4 de juny a Sant Cugat i té previst posar el punt final a Girona tres dies més tard. Com a pas previ, l'escola ha organitzat un concert solidari que tindrà lloc al Teatre Principal de la capital gironina el dia 8 de març. A més, el dia 30 del mateix mes l'escola ha preparat una marxa solidària, una activitat que servirà per retre un homenatge al pare de família que va morir durant l'última edició de la Mitja Marató de Sant Cugat, celebrada a finals de setembre.

Els beneficis del projecte solidari 'Running4her' aniran destinats a diversos projectes. En l'àmbit més proper, l'Hospital de la Vall d'Hebron n'és un dels receptors. Tot i així, la iniciativa també es proposa ajudar comunitats d'Angola i el Congo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.