Tres carrers de Sant Cugat patiran restriccions de trànsit en els propers dies


  • Comparteix:

El carrer de Bergara és un dels afectats

El carrer de Bergara és un dels afectats

El carrer de Francesc Moragas, entre les rambles de Ribatallada i del Celler, es restringirà a un sol carril de circulació dimecres i dijous de la setmana vinent per unes obres de reparació del ferm. El carrer de Bergara patirà talls, d'altra banda, dilluns i dimarts que ve, en diferents trams entre l'avinguda de Gràcia i el carrer de Verdi per unes obres de reparació de l'asfalt. A més, aquest dijous i divendres no es permetrà l'accés de vehicles a l'aparcament del CAP Sant Cugat, al carrer de la Mina, a causa d'unes obres a l'asfalt.

El carrer de Francesc Moragas, entre les rambles de Ribatallada i del Celler, es restringirà a un sol carril de circulació dimecres 29 i dijous 30 de gener per unes obres de reparació del ferm. Els treballs es faran de manera que es permetrà sempre el pas de vehicles per un dels dos carrils.

El carrer de Bergara patirà talls de trànsit dilluns 27 i dimarts 28 de gener en diferents trams entre l'avinguda de Gràcia i el carrer de Verdi per unes obres de reparació de l'asfalt. Els vehicles, per tant, s'hauran de desviar alternativament per vies paral·leles al carrer Bergara.

El dijous i el divendres, 23 i 24 de gener, no es permetrà l'accés de vehicles a l'aparcament del CAP Sant Cugat, al carrer de la Mina, a causa d'unes obres a l'asfalt.

També aquest dijous i divendres, a poca distància del CAP, es repararà un sot al ferm a la cruïlla del carrer Carrasco i Formiguera amb Salvador Espriu. En aquest cas els vehicles hauran de circular per un pas més estret de l’habitual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.