Specialisterne s'apropa a les persones autistes amb una jornada de portes obertes


Temes relacionats

Specialisterne busca persones amb autisme per treballar en el sector informàtic (31/gen/14)


  • Comparteix:

La jornada tindrà lloc a EsadeCreapolis / Foto: Specialisterne

La jornada tindrà lloc a EsadeCreapolis / Foto: Specialisterne

L'empresa Specialisterne, ubicada a EsadeCreapolis i dedicada a formar persones autistes i amb la síndrome d'Asperger per donar-los una oportunitat laboral, organitza una jornada de portes obertes aquest dissabte a les dotze del migdia. Amb aquesta activitat, l'empresa vol donar-se a conèixer a nous clients i persones autistes que puguin estar interessades en el projecte.

Specialisterne va néixer a Dinamarca al 2004 i des de fa uns mesos té seu a Sant Cugat. L'entitat ofereix a persones autistes la possibilitat de formar-se i donar-los una oportunitat laboral en la mateixa empresa. Les persones que completin el procés formen part de la plantilla de l'empresa, en l'àmbit de l'anàlisi i prova de nous programes informàtics.

El director general d'Specialisterne a l'Estat espanyol, Francesc Sistach, ha explicat que l'objectiu d'aquesta jornada és obrir-se a la societat per captar nous clients i persones autistes.

Francesc Sistach

Volem donar-nos a conèixer. En el cas dels adults, moltes persones no estan diagnosticades.


Sistach ha explicat que actualment disposen de més clients que no pas persones autistes, una tendència que esperin revertir amb el pas del temps. Durant l'activitat, els visitants podran conèixer les instal·lacions de Specialisterne on els futurs consultors treballaran, a més d'algunes de les activitats que faran tant en el procés formatiu com en la seva etapa laboral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.