Aplec Jove es refunda en la Plataforma d'Entitats Juvenils presentant la Nit Jove


Temes relacionats

L'Aplec Jove reivindica més sintonia de l'Ajuntament en les seves activitats (28/set/13)

L'Aplec Jove Sant Cugat reclama més atenció per a les entitats juvenils (19/set/13)


  • Comparteix:

La Plataforma d'Entitats Juvenils s'ha presentat oficialment aquest dijous

La Plataforma d'Entitats Juvenils s'ha presentat oficialment aquest dijous

La primera Nit Jove donarà el tret de sortida a l'agenda d'activitats que prepara fins aquest estiu l'Aplec Jove, constituït ara en la Plataforma d'Entitats Juvenil. El Casal de TorreBlanca acollirà la cita el 22 de febrer i consistirà en un sopar amb actuació musical, una gimcana i altres activitats amb la intenció d'oferir una alternativa d'oci nocturn als joves.

La nova Plataforma d'Entitats Juvenils, formada per les set entitats juvenils impulsores de l'Aplec Jove, pretén convertir-se en un punt de trobada destinat a les associacions de joves de la ciutat. La membre de l'entitat Carmen Alonso ha destacat la necessitat d'explicar l'activitat d'aquest col·lectiu i reivindicar-ne les problemàtiques per trobar solucions conjuntes.

Carmen Alonso

Un dels objectius d'aquesta plataforma és poder generar un moviment juvenil autosuficient capaç de plantejar i exigir les seves necessitats.


El membre de l'entitat Marco Simarro ha explicat que preparen diferents activitats fins al juny. Aquestes inclouen un debat sobre les possibilitats de l'oci nocturn a la ciutat, una Nit Jove amb torneigs esportius, un debat sobre participació política i moviment juvenil i un aplec jove amb concerts, sopar popular i xerrades. Abans, s'estrenaran amb la primera Nit Jove que tindrà lloc al Casal de TorreBlanca.

Marco Simarro

Avui anunciem que farem una primer a Nit Jove aquí mateix al Casal de TorreBlanca amb sopar i d'altres activitats.


La nova Plataforma d'Entitats Juvenils neix amb l'impuls de l'esplai Pica-Roca, l'esplai Sarau, Dissidència Sònica, Arran, l'escola d'Excursionisme, Infinits Somriures i l'Hort del Migdia, i amb l'objectiu d'anar sumant 'més companys de viatge' entre la resta d'entitats de joves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.