Sant Cugat acomiada l'equip santcugatenc que participa al ral·li Unidesert


Temes relacionats

La 2a edició de la Unidesert arrenca a finals de mes amb presència local (11/feb/14)

López-Dóriga: 'Participar en proves solidàries et dóna maduresa professional' (13/feb/13)

Presència santcugatenca a la primera edició del rally Unidesert (11/feb/13)


  • Comparteix:

Alguns dels cotxes de l'any passat / Foto: Unidesert

Alguns dels cotxes de l'any passat / Foto: Unidesert

Sant Cugat acomiada aquest dissabte els cotxes de l'Student Racing Team, l'equip santcugatenc que participarà a la segona edició del Ral·li solidari Unidesert. El tret de sortida institucional de la cursa tindrà lloc a la Rambla del Celler, on també s'exposaran els cinc vehicles de l'equip.

Unidesert consisteix en un raid solidari i d'aventura dirigit a estudiants universitaris. Per completar les diverses etapes, que els portaran per diferents parts del desert marroquí, els participants han d'aportar un cotxe amb 20 anys d'antiguitat, com a mínim, i 30 quilos de material solidari, ja sigui escolar o mèdic.

En aquesta edició, la participació santcugatenca anirà a càrrec d'Student Racing Team (SRT), un equip que ha unit forces amb Rally Team 90'. Els dos conjunts formaran un sol equip que aportarà 10 persones i cinc cotxes.

Aquest dissabte tindrà lloc una sortida simbòlica a la Rambla del Celler, davant de l'ajuntament. Des d'una hora abans, però, els cinc cotxes que faran servir s'exposaran en aquest espai. L'equip emprendrà la marxa cap a Algesires uns dies més tard.

L'Ajuntament ha habilitat dos punts de recollida de material a l'edifici consistorial i a la plaça dels Quatre Cantons per ajudar els participants a aportar 30 quilograms de productes solidaris, imprescindibles per participar a la competició.

El ral·li tindrà lloc al desert del Marroc des de dissabte de la setmana vinent fins al 2 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.