El Taller Jeroni i Marta Martí, premis Venus i Paul Harris del Rotary Club


Temes relacionats

El Rotary destinarà la recaptació del 7è concert solidari a la Creu Roja (30/mar/14)

El president entrant del Rotary aposta per apadrinar un nou club a Gandesa ( 9/jul/13)

El Rotary Club premia la implicació local de Pepa Llunell i Cugat.cat ( 1/jun/13)

Cugat.cat i Pepa Llunell, premis Venus i Paul Harris del Rotary Club (16/mai/13)


  • Comparteix:

El Taller Jeroni i Marta Martí, premiats pel Rotary

El Taller Jeroni i Marta Martí, premiats pel Rotary

El Taller Jeroni de Moragas i la presidenta local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), Marta Martí, són els guanyadors dels premis Venus i Paul Harris, segons ha avançat el Rotary Club a Cugat.cat. L'entrega dels guardons es durà a terme el 31 de maig a la Masia Can Ametller, seu de l'entitat, durant la 23a edició de la Nit Rotària.

En el cas del Taller Jeroni de Moragas, que aquest dilluns també ha recollit un Premi Ciutat de Sant Cugat, l'entitat vol premiar la implicació d'aquesta associació amb les persones amb discapacitat i les seves iniciatives per oferir-los una sortida laboral. A més, el Rotary també vol reconèixer la dedicació de Marta Martí a l'hora de treballar per a la ciutat i recollir fons per a la lluita contra el càncer.

Pel president de l'entitat, Miquel Villagrasa, aquests esforços són una mostra de la implicació del teixit associatiu local en els reptes socials que té el municipi.

Miquel Villagrasa

El premi Paul Harris li donarem a la Marta Martí. És una persona que treballa per la ciutat des de fa molts anys.


La 23a edició de la Nit Rotària també servirà per acomiadar Villagrasa, que unes setmanes més tard cedirà la presidència a Jesús Ruiz. Aquest últim ha explicat que els seus primers reptes al capdavant del Rotary són organitzar les activitats del 25è aniversari però mantenint les propostes habituals.

Jesús Ruiz

El més important per mi és organitzar activitats de cara al 25è aniversari però també mantenir les propostes habituals.


De fet, aquest diumenge l'entitat organitza la 7a edició del Concert de Música per a la Solidaritat, que enguany recaptarà fons per a la Creu Roja. L'activitat, que té un preu d'entrada de 15 euros i tindrà lloc al Teatre-Auditori a partir de les set del vespre, tindrà com a protagonistes Els Incombustibles i La Porta dels Somnis. D'altra banda, la Masia Can Ametller acollirà el 8 d'abril el primer acte de celebració del 25è aniversari, que consistirà en un sopar-col·loqui sobre la figura del general Prim.

Ruiz també vol preparar un gran sopar obert a la ciutadania a la tardor, un acte que serviria com activitat principal per celebrar l'efemèride.

El magazín 'Sant Cugat a fons-Matins en Xarxa' abordarà tots aquestes temes en una entrevista aquest dijous, a dos quarts d'onze del matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.