La marxa a favor de 'Running4her' recapta 1.700 euros


Temes relacionats

Alumnes de La Vall organitzen una marxa a favor del paper de la dona a la societat (14/mar/14)

'Running4her' és el repte de Panayotou en defensa de la igualtat de gènere ( 6/nov/13)


  • Comparteix:

La marxa solidària organitzada per alumnes de La Vall ha aplegat aquest diumenge 225 participants, tot i que els més de 400 inscrits han permés recaptar uns 1.700 euros per al projecte 'Running4her'. Tot i la pluja, els marxaires han recorregut els quatre quilòmetres en una iniciativa que també ha recordat l'atleta santcugatenc mort a la Mitja Marató de la ciutat.

Aquestes marxes solidàries són ja una tradició en el centre. La directora de La Vall, Teresa Martínez, ha explicat que l'objectiu és promoure la solidaritat i aconseguir fons per a les diferents causes.

Teresa Martínez

Aquesta marxa té una tradició a l'escola per recaptar fons per a causes que han de moure el cor, la butxaca i la solidaritat.


Enguany, la caminada ha arrencat al parc de la Pollancreda, on just abans del tret de sortida s'ha dedicat amb la companyia de la família un minut de silenci en record a l'atleta mort a la Mitja Marató, Oriol Sitjà. Exalumna del centre, l'alcaldessa, Mercè Conesa, s'ha sumat a aquest homenatge.

Mercè Conesa

Va ser un fet molt trist per a la ciutat i la família. El centre ha volgut donar suport i des de la ciutat també ens hem sumat.


La pluja no ha desanimat ni l'organització ni els participants, uns 225, que han recorregut el centre de la ciutat a favor del projecte solidari 'Running4her'. Es tracta d'una iniciativa que col·labora en diversos projectes per dignificar el paper de la dona. De moment, el projecte suma els 1.700 euros recaptats amb aquesta marxa.

Els beneficis obtinguts es destinaran a un estudi de l'Hospital de la Vall d'Hebron, un projecte d'educació de dones del Congo i un altre de l'Estat espanyol que vol ajudar aquelles dones que es troben en risc d'exclusió social.

A més, el punt culminant de la iniciativa arribarà a principis de juny quan l'atleta Alexandra Panayotou sortirà de Sant Cugat per córrer 400 quilòmetres.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.