Chico Whitaker inaugura les 11es Jornades de Biosensibilització a la ciutat


  • Comparteix:

L'economista Chico Whitaker / Foto: Raimond Spekking

L'economista Chico Whitaker / Foto: Raimond Spekking

El cofundador del Fòrum Social Mundial Chico Whitaker inaugura les 11es Jornades de Sensibilització aquest dissabte a la Casa de Cultura amb una conferència sobre un nou paradigma de convivència planetària. La xerrada, que comença a les set de la tarda, també servirà per cloure el 3r Seminari Internacional sobre paradigmes de convivència planetària, en què han participat els santcugatencs Arcadi Oliveres i Victòria Camps.

L'activista social brasiler Chico Whitaker visitarà Sant Cugat per oferir una ponència sobre la responsabilitat col·lectiva i la justícia social. Whitaker, que va rebre el Right Livehood Award el 2006, estarà acompanyat del sociòleg Cándido Grzybowski, que parlarà de la biocivilització i la capacitat per canviar l'escenari actual. Aquesta ponència servirà per escalfar motors de cara a les 11es Jornades de Sensibilització, que organtiza Imago amb la col·laboració de Cugat.cat i que tindran lloc a la tardor. La directora d'Imago, Sandra Campos, ha explicat que els dos ponents són personatges carismàtics i de trajectòria internacional, que aportaran una reflexió sobre la temàtica de les jornades.

Sandra Campos

Són dos personatges internacionals que ens ajudaran a aprofundir en la reflexió sobre la biocivilització.


La xerrada també tancarà el 3r Seminari Internacional sobre paradigmes de convivència planetària que s'ha celebrat aquesta setmana a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.