Darrer dia de l'operació tornada de 600.00 vehicles


  • Comparteix:

Aquest dilluns a la nit finalitza l'operació retorn / Foto: Google Maps

Aquest dilluns a la nit finalitza l'operació retorn / Foto: Google Maps

L'operació tornada de Setmana Santa, activa des d'aquest diumenge a les tres de la tarda, finalitza aquest dilluns a les dotze de la nit. La previsió del Servei Català de Trànsit és que uns 600.000 vehicles retornin a Barcelona i la seva l'àrea d'influència.

L'ens gestor preveu que les vies més conflictives siguin l'A-2 en els trams del Bruc, Jorba i Pallejà; l'AP-7 a Sant Celoni, la Roca del Vallès, Tarragona i Vilafranca; la B-23 a Sant Joan Despí; la C-14 a Organyà; la C-16 entre Cercs i Berga; la C-32 entre Viladecans i Sant Boi; la C-31 de Platja d'Aro a Palamós i la N-340 al Vendrell.

Davant la previsió de complicacions viàries destacades per l'elevat volum de trànsit, el Servei Català de Trànsit demana als conductors que extremin la prudència i no abaixin la guàrdia al volant, tant en viatges llargs per vies principals com en trajectes curts en vies conegudes.

A més, El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha emès un avís per risc de fortes tempestes aquest Dilluns de Pasqua arreu de Catalunya. Segons l'SMC, els xàfecs seran de distribució irregular, podran deixar més de 20 litres en 30 minuts i anar acompanyats localment de calamarsa o pedra. El tram horari amb major probabilitat de tempestes serà entre les dotze del migdia i les sis de la tarda, tot i que el perill al Vallès Occidental és moderat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.