La UAB i la UPC, al capdavant del rànquing europeu


  • Comparteix:

Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès

Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès

La Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya ocupen les posicions 62 i 109 d'una classificació de 850 institucions d'ensenyament superior publicada per la Comissió Europea. Tots dos centres tenen presència a la ciutat, la UPC amb l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura i la UAB amb l'Escola Universitària Gimbernat.

El rànquing 'U-Multirank' posa nota a 850 institucions d'ensenyament superior de tot el món. Les seves valoracions es basen en cinc àrees: recerca, qualitat de l'ensenyament, orientació internacional, èxit en la transferència de coneixements i implicació regional.

La UAB i la UPC apareixen en els llocs 62 i 109 d'aquesta classificació a nivell europeu. El seu resultat és el millor de les universitats catalanes, només per darrere de la Universitat Pompeu Fabra, que ocupa la posició 15.

La llista, presentada aquest dimarts per la Unió Europea, valora positivament la recerca, la mobilitat internacional i la vinculació amb el territori de les principals universitats catalanes. Per contra, les situa per sota de la mitjana europea en nombre de patents i programes d'estudi post-doctorals. Els idiomes i les pràctiques són un altre aspecte a millorar dels centres catalans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.