Tamburini (PHCSC): 'Més enllà de gols podré aportar experiència'


  • Comparteix:

Maria Rosa Tamburini tornarà a vestir de vermell-i-negre

Maria Rosa Tamburini tornarà a vestir de vermell-i-negre

Maria Rosa Tamburini tornarà a vestir la temporada que ve la samarreta del Patí Hoquei Club Sant Cugat després d'un curs allunyada de les pistes. La santcugatenca assegura que, més enllà de millorar la vessant golejadora de l'equip, aportarà experiència i ajudarà les seves companyes més joves. Tamburini espera arribar en forma a l'inici de temporada, que serà al novembre.

Maria Rosa Tamburini ha aprofitat aquesta darrera temporada per carregar piles i agafar energia després d'una carrera amb molt pocs descansos. Un curs en què les seves excompanyes, amb la col·laboració de noves incorporacions, han pogut mantenir la categoria amb solvència i han signat la salvació matemàtica a dues jornades per al final.

Pep Mateo, que també ha confirmat que dirigirà la temporada que ve el Patí Hoquei, ha recordat la importància del retorn de Tamburini. La jugadora ha coincidit amb el seu futur tècnic a ressaltar que allò en què més podrà incidir serà en l'apartat golejador i en aportar veterania i experiència a les seves companyes més joves.

Maria Rosa Tamburini

A part de la part ofensiva, també puc aportar experiència. Espero donar tanta confiança com esperen.


Pel que fa al seu estat físic, la santcugatenca espera arribar a la primera jornada de la propera Ok Lliga femenina al 100% de les seves possibilitats. Per fer-ho tindrà més temps del que és habitual, i és que la competició donarà el tret de sortida al novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.