L'Ajuntament començarà al setembre noves obres per arreglar voreres


  • Comparteix:

La rotonda de Can Marcet és un dels punts afectats per les obres

La rotonda de Can Marcet és un dels punts afectats per les obres

L'Ajuntament iniciarà un nou paquet d'obres per arranjar les voreres en mal estat i adaptar alguns passos de vianants. En concret, els treballs afectaran els carrers de Nicaragua, Veneçuela, Valparaíso i Pau VI, la rambla del Jardí i la rotonda de Can Marcet. El pressupost total de les actuacions és de 242.000 euros.

Els arranjaments als carrers de Nicaragua i Veneçuela començaran a principis de setembre i posaran el punt final abans del 15, data de l'inici del curs escolar. Aquestes dues vies es troben molt a prop de l'escola La Farga.

D'altra banda, a la rotonda de Can Marcet es construirà una vorera que, en els propers mesos, quedarà comunicada amb el futur pas per a vianants i bicicletes que està previst construir al pont de l'autopista. L'objectiu és millorar la connectivitat les zones de Volpelleres i el parc empresarial de Can Sant Joan.

Una vegada completades aquestes obres els treballs continuaran en altres punts de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.