S'inicia la segona fase per posar capes de rodament d'asfalt a vies de Valldoreix


  • Comparteix:

Resultat dels treballs / Foto: EMD

Resultat dels treballs / Foto: EMD

El projecte d'instal·lació de capes de rodament en alguns carrers de Valldoreix ha començat aquest dilluns la segona fase. L'actuació serà als carrers de Salze, Clavell, Camèlies, Colom, Faisà, Becada, Oreneta, Pigot, Griva i Castellot, i permetrà estalviar molèsties provocades per la pols, els sotracs i els bassals.

Les obres consisteixen en l'estesa de prop de 13.000 metres quadrats d'asfalt en carrers que tenen la calçada de terra. Amb aquesta actuació, l'EMD aconseguirà reduir la despesa en manteniment de carrers, atès que la vida útil de la capa de rodament s'estima en més de 10 anys.

Els treballs a fer es concreten en la neteja i desbrossa d'aquestes vies i l'anivellament del ferm actual per adaptar la nova capa de rodament d'asfalt. Durant el procés, es farà també la detecció de les tapes dels serveis actuals i es posaran a nivell de la nova cota de paviment. Els treballs serviran igualment per anivellar els carrers, a fi d'orientar els pendents per evitar l'entrada d'aigües de pluja a les finques.

També es farà el pintat de la senyalització viària horitzontal amb els corresponents passos de vianants, senyals de estop, cediu el pas, línies de separació de carrils i places d'aparcament. Les obres acabaran abans de finals d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.