La segona deixalleria, a Can Magí, podria entrar en funcionament a finals d'any


  • Comparteix:

La col·locació de la primera pedra ha donat el tret de sortida a les obres, que s'allargaran 5 mesos

La col·locació de la primera pedra ha donat el tret de sortida a les obres, que s'allargaran 5 mesos

L'acte simbòlic de col·locació de la primera pedra ha donat el tret de sortida a les obres de la segona deixallaria, situada a Can Magí. L'equipament, que podria entar en funcionament abans de finals d'any, compta amb un pressupost de més de 535.000 euros, el 80% dels quals els subvenciona la UE.

L'empresa Copcisa ha començat ja el procés de construcció del segon Punt Verd, ubicat en uns terrenys entre la carretera de Roquetes i la carretera de Sant Cugat a Cerdanyola.

Aquest equipament, que permetrà recollir i separar 60 tipus diferents de materials, constarà d'un edifici de 372 metres quadrats, amb moll de càrrega i descàrrega de contenidors i amb un espai tancat per emmagatzemar residus especials i objectes voluminosos.

L'edifici estarà envoltat per una zona enjardinada, i comptarà també amb una instal·lació de plaques solars per generar l'energia que necessiti la planta i un dipòsit d'aigües pluvials per regar la zona verda.
L'alcalde ha volgut destacar aquesta voluntat sostenible i també la vessant pedagògica del projecte, que incorporarà un itinerari didàctic pensat, especialment, per a les escoles.

Lluís Recoder

És uns tinstal·lació pensada per les escoles, perquè ouguin ensenyar la importància del reciclatge, i també és important pels seus acabats.


El Punt Verd de Can Magí serà el segon de la ciutat i s'afegirà al que ja hi ha a Can Calopa. L'objectiu és apropar aquest tipus d'instal·lacions als veïns del centre i dels barris de Can Magí, Coll Favà i Torre Blanca, i facilitar així la recollida de residus. Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Fins ara teníem un punt verd a la carretera que va a Molins de Rei, i ara el fet de tenir-la aquí ajudarà que molts milers de persones, ho tinguin més a prop.


Pel que fa als usuaris, el Punt Verd podrà ser utilitzat gratuïtament pels particulars, mentre que els comerços i empreses també hi podran portar els seus residus, tot i que hauran d'abonar una taxa en funció de les deixalles.
Aquest equipament, que encara no té adjudicada la seva gestió, té un pressupost de més de 535.000 euros, el 80% dels quals està finançat pels Fons Feder de la Unió Europea.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.