La Generalitat i el Club EMAS premien el pla de Desplaçament d'Empresa de l'Ajuntament


  • Comparteix:

Cristina Paraira en el moment de recollir el guardó de mans del conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull / Foto: Cedida

Cristina Paraira en el moment de recollir el guardó de mans del conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull / Foto: Cedida

Les actuacions vinculades a la mobilitat sostenible a Sant Cugat han rebut el premi EMAS 2015-2016 que atorga el departament de Medi Ambient de la Generalitat. El pla de Desplaçament d'Empresa ha rebut el guardó en la categoria de Millor Iniciativa en Mobilitat Sostenible. Reduir el nombre d'emissions és un dels objectius del consistori que enguany ha ampliat la flota de bicicletes de l'Ajuntament, la flota de vehicles elèctrics i ha programat cursos de conducció eficient.

Segons dades municipals, l'Ajuntament ha implantat un 70% del projecte de desplaçament, que també va rebre el reconeixement a la Millor Pràctica Sostenible de la Fundació Renault. El pla inclou la incorporació de 19 bicicletes i la instal·lació d'aparcaments Bicibox i d'estacions de recàrrega de vehicles elèctrics, entre d'altres.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.