El túnel de la plaça de l'estació s'estrenarà d'aquí a quatre mesos


  • Comparteix:

Els busos del centre circularan per la superfície, com preveia el projecte inicial

Els busos del centre circularan per la superfície, com preveia el projecte inicial

El pas soterrat de la plaça Lluís Millet entrarà en funcionament a mitjan novembre. Els autobusos urbans de les línies 1 i 2, el transport comercial i els vehicles privats dels residents de la zona circularan per la superfície de la plaça, tal com contemplava el projecte inical de construcció.

En l'actualitat, s'ha finalitzat part de l'obra del pas soterrat i queda pendent la instal·lació de l'enllumenat, la ventilació, i les mesures de seguretat. El túnel disposarà d'un carril amb l'amplada suficient per impedir que un vehicle aturat col·lapsi la circulació. L'arquitecte del projecte, Josep Massagué, afirma que les obres pendents començaran al setembre.

Josep Massagué

"Les obres del pas soterrat pendents començaran al setembre"


Els autobusos públics de les línies 1i 2 transitaran per la plaça Lluís Millet a una velocitat molt reduïda. Els autocars disposaran d'una parada que s'ha instal·lat en el tram de l'avinguda Lluís Companys que desemboca a la plaça de l'estació. Els vehicles dels residents de la zona podran circular amb el permís pertinent, mentre que el transport comercial tindrà un horari específic per a la càrrega i descàrrega. La tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, remarca que el projecte inicial contemplava el pas del transport públic per la plaça.

Mercè Conesa

"El projecte incial contemplava el pas del transport públic per la plaça"


L'Àrea de Territori de l'Ajuntament estudia instal·lar senyals o altres mesusres per advertir els vianants del desnivell de la plaça Lluís Millet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.