Obert el període de presentació de documentació per accedir als pisos de lloguer per a joves


  • Comparteix:

Els 40 adjudicataris tenen fins el 5 de novembre per acreditar que compleixen els requisits

Els 40 adjudicataris tenen fins el 5 de novembre per acreditar que compleixen els requisits

Aquesta setmana ha començat el període de presentació de documentació per accedir als pisos de lloguer per a joves de Promusa al costat del Monestir. Els 40 joves santcugatencs que, per sorteig, els va tocar un pis de lloguer, i també els 20 que estan en llista d'espera, tenen fins el 5 de novembre per presentar tota la documentació necessària.

A partir d'aquest dilluns els 60 joves que opten als 40 pisos de lloguer construïts per l'empresa municipal Promusa ja poden entregar tota la documentació necessària perquè es pugui tancar la llista definitiva d'adjudicataris. Entre la documentació necessària els interessats hauran de lliurar la certificació de vida laboral, així com certificar no haver tingut cap pis en propietat. Ho explica la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Hauran de lliurar la certificació de vida laboral i no tenir cap pis en propietat. Han de demostrar que segueixen complint els requisits.


El lliurament definitiu dels pisos del carrer Josefina Mascareñas no es farà però, fins a finals de febrer de l'any que ve, després que els candidats hagin complert tots els tràmits. Els pisos per a joves estan situats al carrer Josefina Mascareñas i tenen un lloguer orientatiu d'entre 193 i 262 euros al mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.