La Generalitat construirà una pista d'atletisme a la Ciutat Esportiva de La Guinardera


  • Comparteix:

Sant Cugat tindrà una pista d'atletisme de 8 carrers a la Ciutat Esportiva de la Guinardera. Així ho estipula l'acord a què han arribat la Secretaria General de l'Esport i l'Ajuntament i que preveu l'inici de les obres a finals d'any. Amb aquest conveni, el govern català assumirà el cost de l'obra i a canvi l'Ajuntament permetrà l'activitat terciària en uns terrenys del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.

La signatura d'un conveni amb la Secretaria General de l'Esport permetrà que Sant Cugat disposi d'una pista d'atletisme de 8 carrers a la Ciutat Esportiva de la Guinardera. La Generalitat assumirà el cost de la seva construcció, tal com ha explicat la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

La Secretaria General de l'Esport assumeix la construcció de la pista en el mateix lloc on la teníem planejada.


A canvi d'això, l'Ajuntament ha acordat una nova zonificació d'usos en uns terrenys del CAR, que permetrà desenvolupar activitats terciàries relacionades amb l'esport. Així ho ha dit Mercè Conesa.

Mercè Conesa

És un sector de 19.000 metres quadrats i que acollirà activitat terciària relacionat amb el CAR i l'activitat esportiva.


L'acord preveu que el consistori tindrà un 10% de participació en aquest sector. Aquest conveni, que contempla una modificació puntual del Pla General Metropolità de Barcelona, ha estat ratificat per unanimitat en el ple municipal d'aquest dilluns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.