Sant Cugat s'inclou dins la Ronda Verda, un itinerari per bicicleta impulsat pel Consell Comarcal del Barcelonès


  • Comparteix:

El recorregut passa per 10 municipis i compta amb 72 quilòemtres

El recorregut passa per 10 municipis i compta amb 72 quilòemtres

Sant Cugat formarà part del circuit en bicicleta anomenat Ronda Verda, impulsat pel Consell Comarcal del Barcelonès. Es tracta d'un recorregut de 72 quilòmetres, que passa per 10 municipis de l'àrea de Barcelona i per on els ciutadans podran passejar-hi en bicicleta o a peu. El projecte, que estarà acabat al 2007, compta ja amb 38 quilòmetres executats i disposarà d'una senyalització homogènia en tot el recorregut.

El recorregut passa per una desena de municipis com Sant Cugat, Sant Just Desvern, Cerdanyola, Montcada i Reixac o Badalona, en el que acabarà sent una ruta de 72 quilòmetres que rodejarà Barcelona.

El projecte, impulsat pel Consell Comarcal de Barcelonès, i anomenat Ronda Verda, té l'objectiu de crear una ruta que es pugui recorre a peu o en bicicleta. De moment ja es poden recórrer 38 quilòmetres, centrats sobretot en l'àrea del Barcelonès Nord, que és la que està més avançada. En aquest sentit, una part del tram que passa vorejant Sant Cugat ja està considerat com a transitable, tot i que encara que no es troba del tot executat.

El recorregut, que estarà senyalitzat de forma homogènia per tot el territori, pretén també crear una alternativa d'oci on es barregin natura, tradició, esport i passeig. Es tracta, a més, d'un itinerari que combina també mar i muntanya i en el que es podrà gaudir de camins rurals, entre d'altres propostes.

Des del Consell Comarcal assenyalen que l'objectiu és que la Ronda Verda estigui acabada al 2007. De moment però, encara queden per habilitar 46,5 quilòmetres del recorregut, és a dir el 64, 6% del total i la inversió per executar-ho ascendeix a 600.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.