Promusa engegarà aquest any la construcció de 15 edificis amb més de 770 pisos de promoció municipal


  • Comparteix:

L'objectiu és que a finals del 2007 el 8,5% de la població visqui en un pis de Promusa

L'objectiu és que a finals del 2007 el 8,5% de la població visqui en un pis de Promusa

Sant Cugat tindrà més de 770 pisos de promoció municipal en construcció abans que acabi aquest any 2006. Durant el primer trimestre d'aquest any, Promusa ha iniciat la construcció de 320 vivendes, i la previsió és començar-ne 430 més en el que queda d'any, distribuïdes en 15 edificis de promoció pública. L'objectiu de l'Ajuntament és que a finals del 2007, el 8,5% de la població del municipi visqui en un pis de Promusa.

En el que portem d'any, l'empresa municipal de l'habitatge, Promusa, ha engegat la construcció de 7 edificis d'habitatge públic que sumen un total de 320 vivendes. Aquests pisos estan distribuïts entre els carrers Torrent d'en Xandri, Pere Calders, Josep Irla i Pere Ferrer, la plaça d'en Coll, Can Canyameres o el futur edifici de Mira-sol Centre.

Pel que resta de 2006, Promusa ja té en previsió començar les obres de 8 edificis més, el que suposarà 430 habitatges públics, distribuïts entre Vullpalleres Centre, l'antiga Caserna de Mira-sol, els barris del Colomer i Can Trabal, l'avinguda de la Clota, els carrers Bernet Cortada i Vall-Seca i la plaça Rabassaires.

D'aquesta manera, a finals d'any s'hauran començat a construir 650 habitatges públics, que sumats a 3 edificis més incitats el 2005, sumaran 770 pisos. Així ho ha explicat la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, que ha remarcat que aquest és un gran esforç per part del municipi que respon a l'objectiu de construir 1.200 vivendes de promoció municipal durant aquest mandat.

Mercè Conesa

Ja en aquest primer trimestre s'han iniciat 7 edificacions, més 3 que ja es van iniciar l'any passat i algunes més que es posaran en funcionament d'ara fins el mes de juny. Per tant, al 2006 haurem iniciat la construcció de 15 edificis de promoció pública


Pel que fa a la tipologia d'aquests habitatges, la titular de Territori ha explicat que a partir d'aquest any s'apostarà especialment pel lloguer, tant en règim general com pels joves i la gent gran.

Mercè Conesa

En principi, les de venda estan gairebé totes en fase d'adjudicació però a partir d'aquest 2006 ja totes les edificacions que aniran sortint seran, en principi, de lloguer, on distingirem entre el general, el de joves i el de gent gran


Recordem que la previsió de l'Ajuntament és que abans d'acabar el 2007, Sant Cugat disposi de quasi 2.100 habitatges públics, el que permetria que el 8,5% de la població tingui una vivenda de promoció municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.