La Junta de Compensació del Turó de Can Mates reasfalta la carretera de Vallvidrera


  • Comparteix:

Les obres de reducció de al rotonda de Manel Farrés podrien començar en breu i estar a punt abans de l'estiu

Les obres de reducció de al rotonda de Manel Farrés podrien començar en breu i estar a punt abans de l'estiu

La Junta de Compensació del Turó de Can Mates ha reasfaltat el tram comprès entre el carrer Manel Farrés i la nova rotonda d'accés a l'Escola d'Arquitectura. En els propers dies s'executarà també el reasfaltat del tram que va fins a l'avinguda Rius i Taulet, que obligarà a desviar el trànsit.

Aquesta setmana s'han fet els treballs de reasfaltat del tram comprès entre el carrer Manel Farrés i la nova rotonda d'accés a l'Escola d'Arquitectura i el barri d'El Colomer. Els treballs continuaran en els propers dies, amb el reasfaltat d'un altre tram que va des del carrer Manel Farrés i fins a l'avinguda Rius i Taulet. Ho explica la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Els treballs també serviran per asfaltar la nova rotonda de l'Escola d'Arquitectura. Estarà feta el 28 d'abril. Després també farem el tram fins a la rotonda de Chic.


Aquests treballs obligaran a desviar el trànsit pel lateral de la carretera de Vallvidrera, però no implicaran talls de circulació.

D'altra banda, la Junta de Compensació del Turó de Can Mates té previst finalitzar el 28 d'abril les obres de reasfaltat de la plaça Borràs de Mira-sol. Mercè Conesa explica que amb aquesta actuació pràcticament es tanca la remodelació d'aquesta zona, a l'espera de crear una nova zona verda.

Mercè Conesa

Només faltarà l'ajardinament, perquè es crea una nova zona verda.


La titular de Territori ha afegit que 'aviat' s'iniciaran els treballs per reduir les dimensions de la rotonda del carrer Manel Farrés, un cop s'hagin acabat les obres de reasfaltat de la zona. Està previst que les obres finalitzin abans de l'estiu. Durant els treballs, el trànsit es desviarà però l'equip de govern vol evitar que es talli la circulació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.