Les obres de millora del passeig la Floresta comencen el 8 de maig


  • Comparteix:

Les obres de millora del clavegueram i de les voreres del passeig de la Floresta començaran el 8 de maig. Aquestes actuacions, amb un pressupost de gairebé 120.000 euros, corresponen al pressupost de lliure disposició acordat al 2004 per les associacions de veïns. Mentre durin les obres, la parada d'autobús de la línia 3 del passeig la Floresta es traslladarà a l'avinguda de l'Estació amb la plaça Miquel Ros.

Aquestes actuacions, que comprenen el tram entre la plaça Josep Playà i el carrer Borràs, consistiran a ampliar les voreres i a millorar el clavegueram del passeig la Floresta.

Els treballs estan pressupostats en prop de 120.000 euros que corresponen als diners de lliure disposició dels districtes acordat al 2004 per les associacions de veïns.

Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens.

Joan Recasens

Aprofitem la demanda dels veïns per millorar el clavegueram de la zona.


Les obres al passeig de la Floresta obligaran a modificar el recorregut de la línia 3 de l'autobús municipal. Mentre durin els treballs, la parada d'aquest passeig es traslladarà a l'avinguda de l'Estació amb la plaça Miquel Ros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.