Promusa posa diumenge les primeres pedres dels edificis de Can Matas


  • Comparteix:

La col·locació de les primeres pedres donarà, aquest diumenge, el tret de sortida a la construcció dels 2 nous edificis que Promusa farà al nou barri de Can Matas. En total, seran 110 habitatges de venda de règim general corresponents a la promoció del 2005. La previsió és que les obres s'allarguin durant uns 15 mesos.

L'edifici del carrer Pere Ferrer tindrà un total de 54 vivendes, repartides en 10 pisos de dos habitacions, 35 de tres habitacions i 9 de quatre habitacions. Els treballs de construcció tenen una durada prevista de 15 mesos i el pressupost total de l’obra és de més de 4.286.000 euros.

Pel que fa a l'edifici del carrer Josep Irla, hi haurà 56 habitatges, repartits en 4 pisos de dos habitacions i 52 de tres habitacions. La durada de les obres també està prevista en 15 mesos i el pressupost és de 4.471.000 euros.

Els 2 edificis són de venda de règim general i formen part de les 774 vivendes de promoció municipal que Promusa preveu tenir en fase de construcció abans que acabi aquest any. L'alcalde, Lluís Recoder, ha assegurat que aquesta actuació s'emmarca en la voluntat de l'Ajuntament de contribuir a resoldre el difícil accés a l'habitatge.

Lluís Recoder

Posarem aquestes primeres pedres en una nova contribució i un esforç de la ciutat per contribuir a resoldre el difícil accés a l'habitatge. Sempre serà poc però fem tot el que podem i déu ni do el que fem


En aquest sentit, Recoder ha reconegut que no poden arribar a totes les persones que sol·liciten un d'aquests pisos de promoció municipal però ha animat a les persones que han quedat fora d'aquesta promoció perquè tornin a presentar-se, ja que l'Ajuntament, ha dit, continuarà treballant.

Lluís Recoder

Jo els animo a tornar-se a presentat i nosaltres continuarem fent tot l'esforç del món, que no serà suficient per resoldre aquesta greu manca d'habitatge assequible, però si ens comparem amb altres municipis, som amb diferència la ciutat que fa més habitatge públic


Recordem que la voluntat de l'Ajuntament és que, a finals del 2007, Sant Cugat disposi de 2.098 habitatges construïts per Promusa, on es calcula que hi viurà un 8’5% de la població del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.