El pressupost per construir el nou Ajuntament augmenta en 1'4 milions d'euros


  • Comparteix:

Les obres de construcció del nou Ajuntament costaran un 20% més del previst quan es va fer la concessió. El ple ha aprovat una desviació pressupostària que respon a un augment de les necessitats d'ocupació per part del personal laboral. L'oposició ha criticat la decisió i ha acusat l'equip de govern de 'manca de previsió'.

La desviació pressupostària aprovada al ple amb els vots de l'equip de govern i el PP augmenta en 1'4 milions d'euros el pressupost previst quan es va fer la concessió de les obres a l'empresa Copcisa. Des de l'àrea de Territori justifiquen aquest increment per la necessitat d'augmentar l'ocupació laboral de l'edifici i pel sobrecost provocat per l'habilitació d'un nou espai.

Tot i així, la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, remarca que el preu de l'obra encara està per sota del pressupost inicialment previst.

Mercè Conesa

La diferència encara està per sota del tipus pel qual va sortir l'obra. S'augmenta un 19'55% respecte a la baixa oferta per Copcisa.


L'oposició ha denunciat la 'manca de previsió' que, segons diuen, demostra aquesta modificació del pressupost. PSC i ICV-EA hi han votat en contra i han reclamat responsabilitats polítiques. Xavier Boix és el portaveu municipal ecosocialista.

Xavier Boix

Plantejar ara que cal un 30% més de plantilla és causa suficient perquè algú assumeixi responsabilitats polítiques.


L'obra de construcció del nou Ajuntament es va adjudicar a l'empresa Copcisa per un pressupost de 7'1 milions d'euros, sobre un preu de sortida de 9 milions. La desviació pressupostària aprovada ara al ple situa el cost del projecte en 8'5 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.