El sector de Can Cabassa comptarà amb 97 nous pisos de Promusa


  • Comparteix:

La primavera del 2004 s'acabaran els 97 pisos de la nova promoció pública de PROMUSA a Can Cabassa. Aquest cap de setmana s'ha posat la primera pedra dels nous habitatges, que es vendran entre un 44 i un 60 per cent per sota del preu de mercat.

Els pisos de promoció oficial tenen un màxim de 90 metres quadrats de zona útil. Els 5 edificis de Can Cabassa comptaran, a més, amb plaça d'aparcament, traster aïllat i zones de la comunitat. Els nous habitatges tindran 3 ó 4 habitacions, i un preu d'entre 106 i 158 MIL euros, segons la qualificació del pis.

Segons el tinent d'alcalde de ciutat sostenible, Jan Carbó, els pisos de promoció tindran una gran qualitat arquitectònica:

Jan Carbó

Els habitatges tenen dues façanes com a mínim i no tenen res a envejar als altres edificis privats


La construcció d'aquests pisos de protecció oficial forma part del Pla Parcial de Can Cabassa, que preveu dotar amb equipaments tot aquest sector i aconseguir així un equilibri territorial entre els districtes. Jan Carbó explica els serveis que hi haurà en aquesta nova centralitat:

Jan Carbó

Tocant a l'Hospital General hi haurà locals comercials, per evitar que els veïns de Mira-sol s'hagin de desplaçar


Els nous pisos de Can Cabassa s'han adjudicat durant aquest any. PROMUSA començarà el procés de selecció de pisos entre els adjudicataris seleccionats, a partir del pròxim 18 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.