Conesa anuncia que la urbanització de la Serreta estarà acabada a finals d'any


  • Comparteix:

Les obres d'urbanització del sector de la Bòbila-la Serreta, a la Floresta, estaran acabades a finals d'any. Ho ha confirmat la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, que ha afegit que els treballs s'iniciaran després de Setmana Santa. L'actuació va quedar interrompuda durant sis mesos per problemes amb la primera empresa adjudicatària.

L'aturada de les obres es va produir per l'incompliment del contracte de l'anterior empresa adjudicatària, fet que va provocar la recisió de l'acord i un retard en l'execució del projecte. Ara, Conesa ha anunciat que el 4 de febrer finalitzarà el termini per presentar ofertes de noves empreses adjudicatàries i que després de Setmana Santa es reiniciaran els treballs.

La divisió del projecte en dos sectors accelerarà l'execució de les obres, segons la titular de Territori.

Mercè Conesa

La divisió de les obres en dos sectors ens ha de permetre ser més àgils en l'obra i poder acabar-la a finals d'aquest any 2008.


La tinenta d'alcalde de Territori també ha explicat que, a dia d'avui, només s'ha executat el 30% del total de les obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.