La segona deixalleria es construirà a Can Magí, entre l'avinguda Roquetes i la Ronda Nord


  • Comparteix:

La segona deixalleria de la ciutat ja té ubicació i es construirà a Can Magí, a la zona entre l'avinguda Roquetes i la Ronda Nord. La planta, que tindrà cinc mil metres quadrats, tindrà un cost de mil euros que paguen en la seva totalitat els fons FEDER de la Unió Europea.

La segona deixalleria acollirà, a més, un parc on la gent pugui passejar i passar el dia. Ara, es treurà el projecte a concurs i es calcula que en uns tres mesos es pugui començar la seva construcció.

Segons ha explicat la tinent d'alcalde de Serveis Urbans, Berta Rodríguez, ha de ser una planta per tractar la brossa no orgànica de la ciutat, però també un espai de relació per la gent:

Berta Rodríguez

Envoltem la nova deixalleria d'una zona enjardinada i boscosa per tal que la gent que vingui a passar la tarda porti les seves deixalles


D'altra banda, l'Ajuntament ha encarregat un estudi per esbrinar d'on provenen les olors que darrerament se senten a la zona de Can Calopa, on està situada la planta de compostatge, i que han provocat la protesta dels veïns. Segons ha avançat la tinent d'alcalde, les pudors no provindrien de la planta sinó de les indústries del voltant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.