Els adjudicataris de pisos de lloguer de Promusa només hauran de demostrar tres anys de padró


  • Comparteix:

Pisos de Promusa a punt d'adjudicar-se

Pisos de Promusa a punt d'adjudicar-se

Els propers adjudicataris d'habitatge de lloguer de Promusa només hauran de demostrar tres anys d'empadronament a la ciutat en lloc dels 10 actuals. Es tracta d'una decisió dels governs espanyol i català que l'equip de govern no comparteix, però ha d'acatar.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat a Cugat.cat les novetats que s'incorporaran en les bases de les properes promocions que sortiran l'1 de desembre.

Mercè Conesa

Les bases de convocatòria dels propers habitatges que treurem ja són unes bases que incorporen aquests tres anys de padró. Ho han establert l'Estat i la Generalitat. Només tenim opció en venda.






Conesa ha afegit que l'equip de govern no està d'acord amb aquesta nova normativa. La titular de Territori considera que s'hauria de tenir més en compte l'arrelament a la ciutat.

Mercè Conesa

No hi estem d'acord però ho aplicarem perquè és norma. Hauria estat millor que qui aspira a un pis tingui un arrelament més alt a la ciutat.






Conesa ha explicat que aquesta nova normativa només afecta les promocions de lloguer i en cap cas les de venda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.