Finalitza el primer projecte finançat amb la Llei de Barris a les Planes


Temes relacionats

El Camí de Can Flo de les Planes es començarà a urbanitzar abans de l'estiu, segons Recoder (20/abr/09)

Les obres de la Llei de Barris a les Planes començaran al febrer (16/des/08)

Bona part de la inversió de la llei de barris a les Planes es concentrarà en el període 2011-2012 (16/set/08)

L'alcalde assegura que la qualitat del veïnat de les Planes millorarà amb l'ajut de la Llei de Barris ( 9/jul/08)

Les Planes entra en els ajuts de la Llei de Barris ( 8/jul/08)

El projecte d'urbanització de les Planes opta de nou als ajuts de la Llei de Barris ( 1/mai/08)


  • Comparteix:

El carrer Doctor Modrego de les Planes abans dels treballs d'urbanització

El carrer Doctor Modrego de les Planes abans dels treballs d'urbanització

La urbanització del carrer Doctor Modrego i del passatge Pi de les Planes, finançats amb la Llei de Barris, s'inaugurarà diumenge. El projecte és el primer que s'acaba amb els ajuts previstos en el Pla de Barris, que assumeixen a parts iguals l'Ajuntament i la Generalitat. Els treballs, amb un cost de mig milió d'euros, han consistit en asfaltar les dues vies i en la col·locació d'un nou enllumenat públic.

Les obres d'urbanització, que van començar l'abril passat a càrrec de l'empresa Cisteró SA, han servit per pavimentar els carrers a un sol nivell, eliminar les barreres arquitectòniques i renovar el mobiliari urbà i l'enllumenat.

L'alcalde, Lluís Recoder, serà l'encarregat d'inaugurar la urbanització en un acte previst per diumenge a la una del migdia en què s'ha convidat tots els veïns de les Planes. La trobada se celebrarà al petit mirador situat a la confluència entre el carrer Doctor Modrego i el passatge Pi.

Dins el Pla de Barris, també hi ha en marxa al districte les obres d'ampliació del Centre Cívic de la Creu d'en Blau i la urbanització del camí de Can Flo, els passatges Verònica i Delícies, i els carrers Calvari i Miralluny. A més, properament s'iniciarà la remodelació de la plaça de la Creu d'en Blau i la urbanització del carrer Carena.

El pressupost del projecte del Pla de Barris és de quatre milions d'euros, que assumeixen a parts iguals Ajuntament i Generalitat, a través de la Llei de Barris.

D'altra banda, el govern ha aprovat aquest dilluns destinar 99 milions d'euros a la 7a convocatòria d'ajuts de la Llei de Barris que pretén rehabilitar 140 barris a tot Catalunya i que ha de permetre arribar a una inversió de prop de 1.400 milions d’euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.