L'Ajuntament ja ha començat la campanya de repintat dels senyals viaris


  • Comparteix:

Al carrer Rius i Taulet també es repintaran els senyals de l'asfalt

Al carrer Rius i Taulet també es repintaran els senyals de l'asfalt

Tres equips municipals han començat durant el mes de juny a repintar els senyals de trànsit a l'asfalt del ferm urbà. L'objectiu d'aquesta actuació, que s'allargarà fins el setembre, és facilitar la seva visibilitat per als conductors i vianants. S'està utilitzant pintura de doble component per la seva major durabilitat i a més la pintura compta amb microesferes per evitar el lliscament dels vehicles.

Les tasques de repintat s'adequaran a la climatologia i a les incidències eventuals que puguin provocar les obres de reforma de les vies urbanes. Fins i tot es treballarà de nit en zones especials com és el cas de Can Sant Joan.

Durant el mes de juny s'ha actuat a zones de Mira-sol, a la Floresta, al Colomer, Parc Central, a l'avinguda del Pla del Vinyet, i a alguns carrers de Coll Favà.

Al juliol se centraran els esforços als carrers Pau Casals, Domènech i Montaner, Frederic Mompau, Abat Armengol, Salvador Espriu i a Sant Domènec Oest i a Can Sant Joan.

Finalment el mes d'agost es treballarà a l'anella del nucli, a Sant Magí, Rius i Taulet, Mira-sol est, el Pla de la Pagesa i Can Gatxet. Finalment, durant el mes de setembre s'acabaran els treballs a l'Eixample Sud i a Can Majó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.