La UE Sant Cugat sua per superar el Mataró en el debut d'aquest curs


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina estrena la temporada al grup 1 de Copa Catalunya amb una suada victòria (78-76) contra el Platges de Mataró després de dues pròrrogues. Dos dels nous fitxatges, Roger Guàrdia i Alberto Reyes, han estat determinants amb 20 i 25 punts respectivament. Guàrdia ha decidit el matx amb una cistella a falta d'un segon pel final del partit.

La UESC ha començat la temporada amb algunes de les armes amb les quals s'ha reforçat aquest estiu. Malgrat que Marc Guillem i el cos tècnic encara estan definint els engranatges per fer funcionar la plantilla, han estat dos dels nous jugadors els que han decidit el partit en els moments clau. Roger Guàrdia, des del perímetre, i Alberto Reyes, des de la pintura, han estat determinants perquè els de Sant Cugat s'enduessin el triomf.

En els primers compassos del matx s'ha vist certa manca de fluïdesa en el joc, però les individualitats han mantingut els locals al davant en el marcador, amb distàncies curtes. En el segon quart els vermell-i-negres han augmentat una marxa i han fet el joc més veloç, amb contraatacs amb precisió i obrint una escletxa que s'ha augmentat fins als vuit punts al descans, gràcies a un parcial contundent dels locals (16-2).

A la represa, el joc ha entrat en una fase de més contacte, s'han equilibrat els parcials i s'ha arribat al final de temps reglamentari en empat. A la primera pròrroga s'ha notat el desgast físic, i cap dels dos equips ha pogut anotar amb solvència. El partit s'ha hagut de resoldre en una segona pròrroga, on el visitant Èric Mañés ha arrodonit un gran partit amb efectivitat des de fora i des de dins. Ara bé, ha estat Guàrdia, cridat a ser un dels líders de l'equip, qui ha acabat desfent l'empat amb una bona jugada individual a manca d'un segon.

El tècnic de la UESC, Marc Guillem, destaca la tasca del col·lectiu i el fet que encara són un equip en construcció.

Marc Guillem

Encara estem en passos de construcció, intentant fer les coses a poc a poc però bé. El més important és que hem sumat molts jugadors.

Més enllà del paper de Guàrdia i Reyes, s'ha pogut comprovar la profunditat de banqueta de la UESC, amb aportació d'homes com Pep Garcia, Adrià Mesa, Lluís Curto i Santi Suso, entre d'altres. Els de Guillem debuten a domicili aquesta temporada el cap de setmana que ve a la pista del CB Granollers.

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.