La UESC es fa forta a casa i suma la cinquena victòria de la temporada


  • Comparteix:

El primer equip masculí de la UESC ha guanyat (75-61) el Círcol Cotonifici Badalona en la quinzena jornada de la Super Copa de bàsquet. Els santcugatencs signen un gran partit i sumen així la cinquena victòria de la temporada, fet que els permet sortir de la zona de descens. L'anotació de l'equip vermell-i-negre ha estat encapçalada pels 13 punts de Gerard Prat i els 12 punts de Sergi Casaú i Pere Freixa, un encert que ha estat clau perquè els de Gabi Payet s'imposessin al conjunt badaloní. La pròxima jornada, els de Sant Cugat tornaran a jugar a casa, aquest cop, contra l'IPSI. Un duel que es viurà d'aquí a dues setmanes, ja que el pròxim diumenge se celebra l'All-Star de la categoria, on els millors jugadors s'enfrontaran en un partit d'exhibició a Sant Adrià del Besòs. La UESC estarà representada per Adrià Amabilino qui jugarà amb el combinat de l'Oest.

La UESC rebia al Pav 3 a un equip badaloní tres victòries més que els locals. Després de fregar el triomf davant el líder, el Jac Sants, els de Gabi Payet tenien ànims de revenja i de demostrar-ho sobre la pista. Dit i fet, els de Sant Cugat han començat a anotar, tot i això, el Círcol no es quedava enrere hi ha pressionat fort als vermell-i-negres. Les bones defenses, els rebots defensius i l'encert des de l'exterior han permès que la UESC marxés al descans guanyant (35-28).

A la represa, el guió del partit no ha canviat. Un duel vibrant entre santcugatencs i badalonins, però que en tot moment ha tingut controlat l'equip dirigit per Gabi Payet. Ja en el darrer període amb el partit pràcticament sentenciat, dos taps de Pere Freixa, el de Pont de Suert, han acabat de rematar l'equip de Badalona. Final del partit (75-61) i la UESC suma així la cinquena victòria de la temporada.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.