El femení del Futbol Sala Sant Cugat goleja les cueres i tanca la primera volta a la part alta de la classificació

L'equip femení del Futbol Sala Sant Cugat ha tancat la primera volta amb victòria en tots els enfrontaments com a local, que el situa a la part alta de la classificació. Al partit d'aquest diumenge, corresponent a la 13a jornada de la Divisió d'Honor i que s'ha disputat al pavelló florestà de Can Llobet, han golejat El Morell (7-2). La primera part, amb sis gols de les vermell-i-negres, pràcticament ha sentenciat l'enfrontament contra les tarragonines. Les de Manel Muñoz afronten la segona volta amb l'ambició de 'guanyar tots els partits'. La propera jornada les santcugatenques reben el Futsal Aliança Mataró, conjunt de mitja taula.

La primera part ha estat de color vermell-i-negre. En només dos minuts, Clàudia Navío (1-0) i Chiki (2-0) han obert el marcador, i Navio ha fet el doblet al minut 7 (3-0). Quatre minuts després continuava l'ofensiva santcugatenca amb el 4-0 d'Alba Laguna.

En aquesta primera part, les jugadores d'El Morell han estat incapaces de sobreposar-se a la pressió i l'atac intens de l'equip de Manel Muñoz; ara bé, sí que han avisat que malgrat ser últimes en la classificació són capaces de generar perill: Marina Ruiz ha marcat (4-1) al minut 15.

L'avís de les visitants ha servit perquè les vermell-i-negres seguissin endollades, amb dos gols més en la primera meitat. Dianes de Claudia Expósito (5-1) al minut 17 i d'Anna Domingo (6-1) al minut 19.

A la segona part el Futbol Sala Sant Cugat ha imposat el seu ritme i ha defensat el marcador. Una situació de relativa tranquil·litat que El Morell ha aprofitat per fer el seu segon gol, a càrrec de Míriam Ferrer (6-2) al minut 25. Tampoc no s'ha conformat l'equip vermell-i-negre, amb un gol d'Anna Domingo (7-2) al minut 33.

Les santcugatenques ja pensen en la segona volta. "El plantejament és sortir a guanyar, es jugui contra qui es jugui", ha avançat el tècnic vermell-i-negre, Manel Muñoz.

Manel Muñoz

Objectiu? Guanyar tots els partits, que s'ho passin bé i guanyar tots els partits, es jugui contra qui es jugui.