La UESC supera el Masnou amb una figura de luxe, el malià Brehima Seydou


  • Comparteix:

El primer equip masculí de la UESC ha superat (87-75) el Masnou a la jornada 22 de la Super Copa i encadena tres triomfs consecutius que pràcticament certifiquen la permanència a la màxima categoria del bàsquet català. El matx ha estat dominat en tot moment per una UESC molt encertada i amb un líder destacat, el malià Brehima Seydou de 20 anys, que ha anotat 29 punts. Els vermells-i-negres estan tancant una segona volta de curs brillant i ocupen la setena plaça amb un balanç de 10 victòries i 12 derrotes. L'equip de Gabi Payet visita la propera jornada la pista del Martinenc, sisè classificat.

La UESC ha deixat ben clar des del primer moment que volia un matx còmode i sense patiment. Així ha estat. I és que els santcugatencs han sortit molt endollats i el final del primer quart ja reflectia aquesta superioritat (26-17) per als locals. La tònica del primer quart s'ha fet extensiva al segon període amb una UESC encertada i amb una defensa molt intensa. Aquests dos factors sumats han servit per marxar al descans amb un 52 a 42. Aquests deu punts d'avantatge s'han mantingut i fins i tot augmentat en el tercer període. Bona part de culpa d'aquest domini al lluminós ha estat de l'ala-pívot malià, Brehima Seydou, que en el segon partit jugat amb els vermells-i-negres ha esmicolat la defensa dels del Maresme i també ha repartit qualitat defensiva.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.