Sant Cugat, centre europeu de l'esgrima infantil amb el torneig de Sant Jordi


  • Comparteix:

Sant Cugat s'ha convertit aquest cap de setmana amb el centre europeu de l'esgrima infantil amb més de 350 participants vinguts de tot el continent europeu al pavelló de la Guinardera. L'Esgrima Sant Cugat ha organitzat per segona vegada consecutiva la 12a edició del torneig Sant Jordi, prova puntuable per al Campionat d'Espanya. La competició s'ha dividit en les modalitats de floret, sabre i espasa. L'entitat santcugatenca suma dos anys de vida a la ciutat i té una seixantena d'esportistes.

El president del club santcugatenc, Miquel Ojeda, ha apuntat que la competició està "consolidada". "Tothom valora que es faci a Sant Cugat i la instal·lació és magnífica", ha dit en declaracions a Cugat Mèdia.

Tots els participants han de ser menors de 15 anys i a partir d'aquí ja poden disputar aquest prestigiós torneig. El pavelló de la Guinardera ha quedat dividit en nombrosos espais de combat per aquesta prova. Els participants s'havien de preparar molt bé tota la indumentària per quedar ben protegits. A partir d'aquest instant calia que el jutge mesurés l'arma i després ja podia començar de la competició.

L'esgrima és un esport on la coordinació i el moviment entre cames, peus i tronc superior són fonamentals. Sobre la pista s'ha vist un alt nivell amb esportistes vinguts de França, Holanda, Irlanda, Alemanya, Portugal o Romania. En finalitzar cada combat, màxima esportivitat entre els dos participants. Un torneig que ha exhibit el bon estat de forma de l'esgrima internacional.

Miquel Ojeda

La competició està consolidada. Tothom valora que es faci a Sant Cugat i la instal·lació és magnífica.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.