M'abstinc o voto CiU?


  • Comparteix:

Tots som conscients que en aquestes eleccions es pot repetir, i qui sap si aprofundir, el fenomen de l'abstenció electoral, la culpa del qual està segurament repartida entre tots.

Possiblement hi ha qui dubta entre anar a votar la seva opció de sempre, CiU, o abstenir-se. Les decisions que CiU ha hagut de prendre han estat valentes, fins i tot arriscades, en pro del bé comú. Un exemple evident el tenim en que CiU és la primera força que ha donat suport primer al PSOE un partit i després al PP, per responsabilitat.

Les abstencions i els vots en blanc a Catalunya afavoriran als dos grans partits de l'Estat. Veuran diluïda en termes relatius la presència de les forces alienes al sistema bipartidista i empobridor que volen imposar. Per evitar el triomf de'Espanya uniformista cal compromís, reacció; necessitem una gran participació i un gran resultat de CiU.

CARLES BURGUEROLES
Membre del comitè executiu d'UDC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.