Tretzè dia de campanya


  • Comparteix:

Queden tres dies de campanya i els espanyols ja hem comprovat que hi ha dues formes de fer les coses en política. El Partit Socialista s'ha passat la campanya insultant amb totes les seves forces.

La tensió i el drama que va anunciar Zapatero s'han traduït en la major campanya d'insults i desqualificacions a un partit polític i a un candidat que es pugui recordar en la història de la democràcia. No hi ha proposta ni discurs dels dirigents populars que no sigui convenientment manipulat i tergiversat pels socialistes, que faltant-los idees pròpies o un projecte que explicar es dediquen amb fruïció a la cacera dels seus adversaris. El Partit Popular és l'únic partit amb un programa electoral, amb un projecte per al futur i amb un candidat, Mariano Rajoy, capaç de governar Espanya en benefici del conjunt dels ciutadans, i per això, demostrar-lo seguirà sent la nostra prioritat aquests dies. Les enquestes mai van avisar del canvi polític a Espanya, ni ho van fer amb Aznar ni tampoc amb Zapatero, i és per això que aquest proper 9 de març, tot i tenint les enquestes, dificultats per a detectar-lo, el Partit Popular tornarà a ser el govern que ens representarà des del Govern, a tota Espanya.
ARIADNA HERNÁNDEZ
PP




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.