Sobre les municipals a Sant Cugat


  • Comparteix:

Aquest escrit, el faig a títol personal i no com a representant del partit pel qual m'he presentat a les eleccions d'aquest diumenge, la uaSC. Mogut per una profunda reflexió he de dir que estic doblement decebut. Primer per no haver aconseguit els vots suficients per tenir representació a l'Ajuntament en aquest proper mandant i en segon lloc i respectant la voluntat democràtica de tots els votants, veure i demostrar que en aquestes eleccions no s'ha votat en clau municipalista, que era el que eren aquestes eleccions, i sí en clau general o amb les mires posades en propers comicis.

S'ha votat unes sigles, una marca sense tenir en compte el treball realitzat durant quatre anys. Entren en el nostre municipi grups polítics desconeguts fins fa tres mesos per la seva tasca política realitzada encara que portaven darrere tota la força del seu 'aparell' mediàtic, econòmic i d'imatge dels seus líders nacionals i no municipals, amb un candidat que ni tan sols viu a Sant Cugat, per la qual cosa és per a tots un desconegut.

Els votants han donat l'esquena i no la seva confiança als que hem estat treballant durant quatre anys, sense recursos, sense la força mediàtica i defensant els interessos de tots els veïns, dels barris, dels districtes i sense tenir representació a l'Ajuntament.

I aquesta decepció t'obliga a prendre decisions personals i ètiques, però per sobre de tot està, tal com ja dic anteriorment, la voluntat dels que tenim el dret i l'obligació d'anar a votar cada quatre anys.

Només em queda agrair a tots els meus companys de partit la feina feta i felicitar els que han aconseguit representació amb el desig que aconsegueixin fer feliç i millorar la qualitat de vida de tots els santcugatencs.

FERNANDO DE JUAN



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.