Obres al carrer Major


Temes relacionats

Resposta a la senyora Español sobre les obres al carrer Major ( 4/oct/12)


  • Comparteix:

Visc al carrer Major, un dels carrers més bonics de Sant Cugat, si no el que més, opinió que comparteixo amb els veïns, amb els que s'hi passegen, i amb els que per primera vegada vénen a visitar la ciutat. Estem parlant del rovell de l'ou, del centre històric i la vista que es gaudeix tot baixant pel carrer des de la plaça de Vendre és incomparable: primer els porxos i tot seguit la visió del Monestir.

Des de fa uns quants anys aquest centre històric s’ha anat degradant, el Mercat decandint i el carrer empitjorant. Però el que trobo més greu, i per això exposo la meva desaprovació, és l’última intervenció que s’hi ha fet. Les llambordes del carrer al llarg del temps s’han trencat amb la qual cosa era d’allò més difícil caminar tres metres seguits i no trobar-ne cap d’esberlada. Quan després dels anys, resulta que finalment s’hi està treballant, trobem que la solució consisteix en treure les trencades i substituir-les per un pegot de ciment. Com és possible que passi una cosa així? Convido la ciutadania i els membres del consistori que ho vinguin a veure. Veuran quina vergonya!

El que sí que m’ha quedat clar és que aquest patrimoni històric sembla que no té la vàlua de l''smart city' o 'smart street' del que tant ens agrada omplir-nos la boca. Tal com jo ho veig un greu error i una llàstima.

Montserrat Español



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.