Les Grogues de Sant Cugat diem no a la LOMCE


  • Comparteix:

Les Grogues de Sant Cugat, formades per mares i pares de les diferents AMPA, així com per mestres de les nostres escoles públiques, volem expressar el nostre rebuig frontal a la Ley Orgánica para la Mejora de la Calidad Educativa, la LOMCE, aprovada unilateralment fa només uns dies pel govern espanyol. Rebutgem la LOMCE perquè les persones -els infants- hi són tractats com una mercaderia.

Les necessitats del mercat són, en aquesta llei, el primer criteri per definir els objectius de l’educació. Rebutgem la LOMCE perquè tots tenim dret a educar-nos, a aprendre, a créixer en tots els sentits i a treballar per poder desenvolupar les nostres capacitats.

Rebutgem la LOMCE perquè, malgrat el ministre Wert s’entesti a fer veure que no és així, privilegia l’ensenyament privat per damunt del públic; i nosaltres creiem en l’ensenyament públic i de qualitat 'en l’educació com un dret universal, sense excepcions'.

Rebutgem la LOMCE perquè totes les persones som diferents, i no se’ns pot educar a tots de la mateixa manera; perquè la diferència és riquesa, i l’atenció a la diversitat hauria de ser un imperatiu. Per això també rebutgem la política de retallades en educació que duu a terme el govern de la Generalitat, amb la consellera Rigau, els darrers anys

Rebutgem la LOMCE perquè la nostra llengua comuna i d’integració és el català. Veiem i vivim el món d’aquesta manera i privar-nos d’això, o senzillament oblidar-se’n, és menystenir-nos com a poble.

Rebutgem la LOMCE perquè posa realment en perill el model d’Ensenyament Públic i de Qualitat que volem, perquè és el que necessitem per als nostres infants i, en definitiva, per a nosaltres mateixos. Per a tothom.

Grogues de Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.