2008: Sant Cugat obre una delegació local de l'Associació de Celíacs de Catalunya


  • Comparteix:

Logotip de l'Associació de Celíacs de Catalunya

Logotip de l'Associació de Celíacs de Catalunya

El 13 de març de 2008 l'Associació de Celíacs de Catalunya obre una delegació local a la nostra ciutat. La presentació de l'associació a la ciutat es fa a la Casa de Cultura durant una xerrada organitzada per la mateixa entitat sobre l'etiquetatge de productes sense gluten.

ESCOLTA-HO

Entre els objectius que s'ha marcat el nou delegat local de l'associació, Xavier Cortés, destaca la millora de la qualitat de vida dels afectats de celiaquia a la ciutat. Una altra de les principals fites de la delegació és aconseguir que tots els celíacs de Sant Cugat estiguin diagnosticats i formin part de Celíacs de Catalunya.

La xerrada de presentació va a càrrec de la tecnòloga dels aliments Laia Ripoll, que dóna als assistents consells sobre quines pautes han de seguir a l'hora de consultar l'etiquetatge dels productes. Ripoll destaca que el celíac ha d'afrontar unes despeses suplementàries d'entre 1.000 i 1.500 euros cada any i per això cal que les administracions s'hi impliquin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.