Mercè Conesa


  • Comparteix:

Mercè Conesa i Pagès té 42 anys i és llicenciada en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona amb un màster en Dret i Gestió Pública per la Universitat Pompeu Fabra. També té un postgrau en Lideratge i Innovació de Polítiques Públiques i ha cursat un programa de Gestió Pública i Lideratge.

Nascuda a Terrassa, Mercè Conesa va arribar a Sant Cugat després de casar-se amb el seu marit ara fa 20 anys. Amb la seva arribada a la ciutat, Conesa va iniciar-se a la vida política. Va començar a militar a CDC a l'any 1995 on ha ocupat càrrecs de Consellera Nacional i de Membre de la sectorial de Medi Ambient i de Justícia.

La seva carrera professional va començar com a lletrada al servei jurídic de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques. A l'any 1996 va entrar a la Generalitat com a Tècnica superior de la Direcció General d'Administració Local, càrrec que va compaginar amb el de professora de Dret Administratiu a la UAB.

Acabada aquesta etapa, Mercè Conesa, va decidir iniciar la seva feina al servei de la ciutadania de Sant Cugat. Des del 1999 fins el 2003 va ocupar el càrrec de tinenta d'alcalde d'Igualtat i Polítiques Socials. Al 2003 va ser nomenada tinenta d'alcade de Territori, posició que va ocupar fins que al desembre de l'any passat va substituir en l'alcaldia a Lluís Recoder.

Mercè Conesa declara que les seves principals preocupacions són la crisi econòmica, l'educació i la gent gran. Tres aspectes claus en què vol treballar des de l'alcaldia de la ciutat.

L'actual alcaldessa de Sant Cugat destaca la lectura i el teatre com les seves principals aficions. Dues passions de les quals intenta gaudir en el seu temps lliure.

Web de la candidata



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.