El Dia Mundial del Teatre escalfa motors al 'Molta comèdia'

El programa de les arts escèniques de Ràdio Sant Cugat es prepara per a la celebració, que portarà diversos muntatges a la ciutat


  • Comparteix:

Eduard Jener i Ferran de Juan, a l'Estudi Ramon Barnils de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Eduard Jener i Ferran de Juan, a l'Estudi Ramon Barnils de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El coordinador de la Taula d'Arts Escèniques, Ferran de Juan, visita el 'Molta Comèdia' per explicar els detalls de la celebració del Dia Mundial del Teatre, que es commemora dissabte de la setmana que ve amb sis píndoles teatrals amb sis companyies de teatre amateur de Sant Cugat. Via telefònica també hi participen Llorenç Serrahima, d'Aire Teatral, i Pep Ordóñez, de D'Xoc Teatre, per explicar els seus respectius espectacles. Completa el programa una entrevista amb la coreògrafa i ballarina Paloma Muñoz, directora de la companyia Siberia, que presenta al Teatre-Auditori 'Leve', dins del festival Dansa: Quinzena Metropolitana. En la seva homilia Eduard Jener fa un repàs a la història de les celebracions del Dia Mundial del Teatre a Sant Cugat des de 2014.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.