Torna la Nit en Blanc: tot a punt per a la festa del comerç local

Sant Cugat es vestirà de blanc i omplirà els carrers de paradetes, promocions i música, dissabte 11 de juny, de 18 h a 00 h


Temes relacionats

La 8a edició de la Nit en Blanc omple el centre de la ciutat en la festa del comerç local (12/mai/19)

Milers de persones viuen la 7a Nit en Blanc als carrers de Sant Cugat ( 3/jun/18)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Nit en Blanc / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge d'arxiu de la Nit en Blanc / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Arriba la novena edició de la Nit en Blanc de Sant Cugat, el proper dissabte, 11 de juny als carrers i places de la ciutat. Després de dos anys de pausa a causa de la pandèmia, Sant Cugat es tornarà a vestir de blanc per a la gran festa del comerç local. Així, des de les sis de la tarda i fins a mitjanit, els carrers s'ompliran de paradetes, promocions, actuacions musicals, degustacions de menjar i beure, una desfilada infantil, i tota mena d'espectacles. L'esdeveniment, organitzat per Sant Cugat Comerç, comptarà amb la participació de més d'un centenar de comerços associats.

La presidenta de Sant Cugat Comerç, Aïda Fernández, recomana portar la targeta 'Sant Cugat a la Butxaca' o utilitzar l'aplicació de mòbil per poder gaudir de tots els avantatges de la nit. A més, anima els assistents a vestir de color blanc i a "interactuar amb els comerciants", que "tots en tenim ganes, després de les restriccions", ha dit.

L'apunt solidari de la festa anirà a compte de l'Associació de Familiars de l'Alzheimer, que posarà a la venda flors blanques per recaptar diners per a l'entitat.

Actuacions de música i dansa

Fins a sis escenaris, coordinats per Fusió música i dansa, ompliran Sant Cugat de música i dansa durant la Nit en Blanc. Country, jazz, hip-hop, dansa clàssica, dansa contemporània, teatre musical, rock, blues, música d'autor, havaneres, big band, rock choir, música electrònica, una orquestra de violins i una orquestra simfònica d'Alemanya són alguns dels estils que se sentiran. Els escenaris estaran ubicats al carrer Major, carrer de Valldoreix, plaça d'Octavià, plaça de Sant Pere, plaça dels Quatre Cantons i plaça Can Quitèria. A més, hi haurà un dj a la plaça de Doctor Galtés.


Aïda Fernandez

La idea és aquesta, que sigui una nit màgica, que la gent s'ho passi pipa i que els comerciants puguin interactuar amb els santcugatencs i els santcugatencs amb els comerciants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.