Tertúlies amb plus


  • Comparteix:

dolors.vilarasau

Dolors Vilarasau


Publicat: el 6/mai/10
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Com que ja farà quatre anys, i ens ha anat molt bé, encetem des de l'Associació Amics de Pedra i Sang un nou cicle de 'Tertúlies amb amics' i ho fem des d'un nou i acollidor espai: el Restaurant Bach Selecció, situat al cor de la ciutat, al bell mig de la Plaça del Monestir. En un any on la crisi planeja a les nostres vides, no només a les nostres butxaques, tal com ens explicarà molt bé l'amic Arcadi Oliveres (7 de juny) a la seva tertúlia, voldríem fer d'aquest parlar i escoltar l'altre un valor afegit, perquè tot perdent el temps puguem guanyar-lo en enriquiment personal.

Enguany centrarem les tertúlies en tres valors que no cotitzen en borsa: la poesia, la música i el teatre, amén de fer-ho també de la crisi mateixa. L'amic Lluís Calvo (10 maig) ens conduirà pels camins de la modernitat poètica, la joveníssima cantant Virgínia Martínez (31 maig) ens obrirà La Porta que dóna als camins insegurs de la vida de l'artista. I, per acabar, Joan Anton Benach (21 juny), tot un referent de la crítica teatral, que vindrà, en so de pau, a parlar-nos del teatre de Baltasar Porcel, l'amic i veí desaparegut encara no fa un any al qual l'associació dedicarà el monogràfic de les 'Lectures a la Fresca' d'enguany

La tertuliana i els tres tertulians ens proposaran un berenar; potser faltarà un bon cigarret, però aquests temps que corren del políticament correcte i del pare estat, gran germà que tot ho vigila, no ens permetran encendre'l com en els vells temps, però sí, gaudir de la companyia i del plaer de parlar i d'escoltar l'altre.


DOLORS VILARASAU, directora de teatre



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.