Resposta a Carles Mayol


Temes relacionats

Carta a Pol Moragas (25/feb/13)


  • Comparteix:

pol.moragas

Pol Moragas


Publicat: el 26/feb/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Benvolgut Carles, aquesta és la primera carta que contesto ja que ets de les primeres persones que dins de la crítica ha utilitzat l'educació. En primer lloc, m'agradaria aclarir algunes coses i la primera és que no pateixis que aquesta freqüència, multiplicitat i gravetat de les crítiques per la meva recent feina no em tenen gens amargat. Moltes són critiques totalment fora de lloc, insults, amb desconeixement de qui ataquen, amb falsedats, amb un nivell lamentable i mancat d'educació.

Aquí hi ha un problema de fons, cert, i existeix una divergència d'idees entre l'Ajuntament i alguns col·lectius, és cert. Alguns creuen en una sala de concerts pública i d'altres no, però aquí ni jo ni Hoboken hi entrem, donat que som una empresa 100% privada i no tenim RES a fer en aquest sentit, simplement lloguem la nau (com les altres empreses en naus adjacents) i paguem rigorosament el lloguer a Promusa. A part, existeix un conveni de col·laboració per tal d'implicar al màxim l'empresa amb la ciutat. Un conveni que està prou bé, però des que he entrat al càrrec he anat molt més enllà d'això.

No he agafat una empresa en flames i ple naufragi, simplement una empresa a la qual li calia una reordenació i a això em dedico, i per sort, l'empresa ara mateix està notant un creixement espectacular i en cap cas hi ha cap flama, sinó al contrari. Alguns han posat en dubte quins mèrits tinc per ocupar el càrrec i mira, no m'he de justificar amb ningu donat que això és una empresa privada i qui decideix és la propietat. De totes maneres, ja amb 18 anys vaig estar dirigint una empresa i des d'aleshores he estat coordinant diferents àrees d'altres empreses.

A l'Ajuntament no hi tinc cap càrrec, simplement milito a CDC i a la JNC, i allà sí que hi desenvolupo alguna tasca orgànica de l'organització, per la qual lògicament no cobro ni un duro, donat que ho faig per vocació com tantes altres coses a la vida. Pel que fa als qui ho penseu, no entenc la política com una forma de vida, de fet rebutjo a tots/es els qui volen 'viure' de la política. Respecte a la relació que es fa entre CDC/JNC i Hoboken només cal conèixer-me per saber que no n'hi ha cap...

En diferents comunicats, cartes i a través de les xarxes socials se m'ha acusat de tot, i fins i tot s'ha mentit i inventat sense cap tipus de fonament i, a més, sense cap tipus de coneixement. Aprofito la carta per dirigir-me, no a tu, Carles, sinó als que perden tant temps en intentar encara no sé ben bé què i que estan confonent ja massa conceptes. Sense cap necessitat ni obligació he intentat buscar solució a les vostres demandes que l'Ajuntament no ha pogut satisfer i la vostra resposta només ha estat negativa i centrada en el no pel no, sense miraments, perquè us ha pogut l'orgull i veig que no podeu ampliar una mica la visió de les coses.

Per últim, m'agradaria convidar tothom a fer ús del sentit comú i a tenir sempre en ment que per sobre de tot estem les persones, perquè veig que alguns a vegades se n'obliden. Estic orgullós de tota la gent que m'envolta, amics i coneguts, que en tot moment estan donant un suport total al projecte i que, coneixent-me, no posen en dubte ni un 1% de tot allò de què se m'acusa. Sempre he intentat fer les coses amb seny, transparència, responsabilitat, realisme i sinceritat i aquesta n'és una més per molt que alguns vulguin fer veure altres coses. Em considero totalment dialogant i persona, però tot té límits.

Un cop més agraeixo la teva carta, que malgrat contenir acusacions falses, ha estat feta amb plena educació.

Atentament,

POL MORAGAS PARRADO és gestor de la Sala Hoboken



  • Comparteix:

COMENTARIS

Diu "no entenc la política com una forma de vida" Abans no tenia un carrec a ICV de Cerdanyola ?

Joan Serrallonga. Enviat el 26/feb/13


No, no tenia cap càrrec. De ICV no era militant, simplement estava com a independent a la direcció local. Més clara l'aigua

Pol Moragas Parrado. Enviat el 26/feb/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.